Over ons

Over Engelse Taaldiensten

Wij helpen scholieren op VMBO, Havo en VWO niveau het eindexamen Engels succesvol te maken.

Door middel van de online Training Tekstverklaren Engels, coaching en workshops zetten we studenten aan om het maximale uit zichzelf te halen en hun leerprestaties te verbeteren.  Met de juiste mindset is verbetering altijd haalbaar.

Vandaar ons motto: Better Results within Reach!

De strategieën en tools die we aanreiken zijn gebaseerd op uitvoerige analyse van examenstof en jarenlange ervaring op het gebied van toetsen.

Door nauwe samenwerking met docenten op middelbare scholen zijn wij in staat de aangeboden stof continu aan te scherpen en actueel te houden. Hierbij ligt de focus uiteraard voor een groot deel op de lesstof, maar wij zetten ook in op leermotivatie.

Trainer Engelse Taaldiensten

[video_player type=”youtube” width=”1024″ height=”630″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS8wSkhlZXpPYUpyWQ==[/video_player]

Team Engelse Taaldiensten

Het Team van Engelse Taaldiensten bestaat uit:

Drs. Madeleine Bletterman: Docent examentraining Engels; verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke aspecten van de Training Tekstverklaren Engels.

Simon Pugsley: Native speaker en docent Engels; verantwoordelijk voor audioversies van alle teksten in de Training Tekstverklaren Engels.

Jorgen WelsinkOrthomolecular Practioner/Orthomoleculaire Geneeskunde/Orthomoleculair Sport Coach/Personal Trainer; verantwoordelijk voor de concentratie tips door middel van voedingsadvies gericht op het gezond en fit doen van examen.

Ir. Ard de Jong: Bedrijfsproces Expert; ondersteuning bij de functionele inrichting van de Training Tekstverklaren Engels.

Wilko van der Ploeg: Softwareprogrammeur; ondersteuning bij de technische inrichting van de Training Tekstverklaren Engels.

Het Engelse Taaldiensten team is een klein team waardoor de lijnen kort zijn en vragen snel opgepakt worden. Vol energie en enthousiasme zetten wij ons dagelijks in om leerlingen in het examenjaar zodanig te ondersteunen dat zij met de beste voorbereiding  en met zelfvertrouwen het examen Engels tegemoet gaan zodat zij hun leerweg kunnen vervolgen in de richting van hun keuze.

Wij maken er dagelijks onze taak van om een bijdrage te leveren aan het succes van onze studenten en hen optimaal van dienst te zijn.